جهاددانشگاهی خواجه نصیر در ششمین اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند شرکت کرد.
جهاددانشگاهی خواجه نصیر در ششمین اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند که بزرگترین اجلاس نظامی تاریخ ایران است با مشارکت در نمایشگاهی که در حاشیه این اجلاس تشکیل شده بود حضوری فعال داشت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خواجه نصیر، اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند با حضور سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، حجت‌الاسلام محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد ارتش، دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش و جمع دیگری از فرماندهان نظامی برگزار شد.
در این اجلاس 35 هیئت عالی‌رتبه نظامی از 35 کشور جهان حضور داشته و به صورت رسمی ریاست دوساله و دوره‌ای اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند به جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.

این اجلاس که تاکنون پنج دوره آن در کشورهای مختلف برگزار شده؛ بزرگترین اجلاس نظامی تاریخ ایران است که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مدت 2 سال میزبانی آن را برعهده دارد.

اجلاس کشورهای حاشیه‌ی اقیانوس هند، اقدامی داوطلبانه جهت افزایش همکاری‌های دریایی مابین نیروهای دریایی کشورهای ساحلی اطراف منطقه اقیانوس هند با استفاده از ایجاد مجمعی آزاد و جامع برای بحث و تبادل اطلاعات مرتبط منطقه‌ای می باشد. در این مهم، این اجلاس تلاش می کند تا جریانی از اطلاعات را مابین خبرگان نیروی دریایی برقرار کند که سبب ایجاد درک مشترک و راهکارهای چند جانبه در طی مسیر پیش رو شود

در حاشیه این اجلاس نمایشگاهی تشکیل شد که جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر آخرین دستاوردهای خود را در معرض کارشناس قرار داد.