تفاهم نامه همکاری های علمی، تحقیقاتی و تولیدی کاربردی بین جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران منعقد شد. در راستای تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی، تحقیقاتی و تولیدی کاربردی تجهیزات فرودگاهی فیمابین جهاد دانشگاهی خواجه الدین طوسی و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تفاهم نامه منعقد شد.

تفاهم نامه همکاری های علمی، تحقیقاتی و تولیدی کاربردی  بین جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی جهاددانشگاهی خواجه نصیر به منظور تقویت هر چه بیشتر تعاملات علمی، تحقیقاتی و تولیدی کاربردی تجهیزات فرودگاهی فیمابین جهاد دانشگاهی خواجه الدین طوسی و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تفاهم نامه ای با نه ماده در زمینه های ذیل منعقد شد:

• شناسایی و مستندسازی نیازهای پژوهشی و فناوری در زمینه تجهیزات هوانوردی و فرودگاهی شرکت
  • انجام مطالعات پژوهشی و فناوری در زمینه توسعه دانش فنی و انتقال آن به شرکت
  • ارائه خدمات علمی ، نظارتی و مشاوره ای در موضوعات مرتبط با نیازهای شرکت
  • توسعه و بومی سازی فناوری های مورد نیاز متناسب با اهداف شرکت
  • انجام پژوهش های کاربردی در حوزه های مخابرات ، قدرت ، الکترونیک ، کنترل و فناوری اطلاعات مورد نیاز شرکت
  • اجرای طرح های پژوهشی کاربردی در حوزه های تجهیزات هوانوردی و فرودگاهی شرکت
  • مطالعه و ساخت دستگاه های اندازه گیری و شبکه های هوشمند و سایر تجهیزات مورد نیاز شرکت
  • بهره برداری شرکت از کلیه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری پارک های علم و فناوری و مراکز رشد خلاقیت ونوآوری جهاد دانشگاهی در حوزه های مورد نیاز
  • پیگیری و ایجاد بانک اطلاعاتی دانشجویان و اساتید برتر و نخبه در کلیه دانشگاه های کشور و کمک در بهره مندی از ایشان در طرح ها و پروژه های مورد نیاز صنعت هواپیمایی
  • انتشار نتایج علمی و تحقیقات انجام شده در نشریات جهاد دانشگاهی
  • اجرای پروژه های ملی صنعت حمل و نقل هوایی توسط جهاد با نظارت شرکت
  • ایجاد زمینه های لازم جهت Scaleup نمودن پروژه های پژوهشی تا مرحله نیمه صنعتی و صنعتی
  • برگزاری دوره های کوتاه مدت و کارگاه های آموزشی مرتبط با حوزه صنعت هواپیمایی برای شرکت و ارائه گواهی نامه های مرتبط
  • اعطای سهمیه و تسهیلات ویژه در دوره های آموزشی کوتاه مدت عمومی و تخصصی برگزار شده توسط جهاد مرتبط با صنعت
  • تلاش و همکاری طرفین درجذب بودجه های تحقیقاتی کشور نظیر بودجه های پروژه های ملی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

در پایان بدیهی است آن دسته از تجهیزات هوانوردی و فرودگاهی که توسط جهاد ساخته و مورد استفاده شرکت قرار می گیرد و ضرورت دارد که با رعایت توصیه های ایکائو گواهی سازمان هواپیمایی کشوری را اخذ نماید، جهاد همکاریهای لازم و پشتیبانی مورد نیاز راتا رسیدن به سطح استانداردهای هواپیمایی کشوری بعمل خواهد آورد.

سایر موارد ارجاعی که از طرف کمیته راهبری جهت اجرا ارائه میگردد.