در راستای بهره‌مندی از توانمندی‌های تخصصی
نشست مشترکی فی مابین سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر و سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد
نشست  مشترکی فی مابین سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر و سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد
با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و تبادل تجارب و اطلاعات و همچنین بهره‌مندی از توانمندی‌های تخصصی و امکانات دو طرف در حوزه های مختلف نشست مشترکی فی مابین سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر روز دوشنبه مورخ 17/4/98 نشستی با حضور روسا، معاونین و مشاورین دو سازمان در محل پژوهشکده جهاد خواجه نصیر، به منظور ایجاد همفکری، هم افزایی و همکاری فی مابین و با هدف گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و تبادل تجارب و اطلاعات و همچنین بهره‌مندی از توانمندی‌های تخصصی، ظرفیت ها و امکانات دو طرف در حوزه های تخصصی خود  نشست  مشترکی برگزار شد.

در این نشست که با حضور رئیسان، معاونین، مشاورین مدیران و کارشناسان دو سازمان، برگزار شد دکتر اصغری رئیس سازمان خواجه نصیر و دکتر  آخوندی رئیس سازمان شریف به همراه معاونین، مشاورین و مدیران خود حضور داشته و بر ضرورت اهتمام جدی بر انجام همکاری مشترک اهتمام ورزیدند.

از جمله محورهای موضوعی این نشست می توان به استفاده از ظرفیت های دانشی و مهارتی موجود، تعامل،  توسعه و بهره مندی از ظرفیت های آموزشی، پژوهشی‌، طرفین در زمینه دوره های آموزشی مشترک، بهره گیری از منابع تخصصی و تجارب و دانش موجود در حوزه های مختلف اشاره کرد.

در خاتمه لازم به ذکر است سازمان جهاد دانشگاهي خواجه نصیر  با هدف شناسايي نيازهاي صنعت كشور در زمينه طراحي و توليد پروژه هاي كاربردي تا كنون با به ثمر رساندن بيش از يكصد و پنجاه پروژه كاربردي در قالب قرارداد با مراكز مختلف صنعتي، ضمن بي نياز نمودن كشور از بسياري اقلام وارداتي، گام هاي محكم و قابل قبولي را در جهت خودكفايي و صرفه جويي ارزي برداشته است. از آنجا كه كليه مراحل اين پروژه ها اعم از تحقيقات، طراحي و ساخت بدست كارشناسان و متخصصان توانمند در اين واحد صورت گرفته لذا با دانش فني كسب شده مي‌توان محصولات متنوعي را براي كاربردهاي متعدد طراحي و اجرا نمود.شايان ذكر است كه عمده پروژه هاي اين واحد بر طراحي و ساخت دستگاه هايي تمركز دارند كه از نظر فن آوري ، اشتغال زايي و ارزش علمي در سطح بالايي قرار داشته و تا كنون در سه دوره جشنواره بين المللي خوارزمي رتبه هاي ممتاز را به خود اختصاص داده اند همچنين اين واحد موفق به دريافت گواهينامه بين المللي ISO 9001- 2008در مديريت کيفيت شده است.

.