مستند نگاری پروژه‌ی فرستنده‌های رادیویی؛
همکاری سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر و موسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه
مستند نگاری پروژه‌ی فرستنده‌های رادیویی سازمان جهاد دانشگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری موسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه

به گزارش روابط عمومی سازمان خواجه نصیر؛ در پی درخواست مدیر موسسه فرهنگی خاکریز ایمان واندیشه، از ریاست جهاد دانشگاهی برای مستند نگاری دستاوردهای علمی و فناورانه‌ی جهاد دانشگاهی جلسه ای با حضور مسوولان وکارشناسان این موسسه با معاونین، مشاورین و مدیران سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر درمحل این  سازمان برگزار شد.

این جلسه با حضور آقایان مهندس همتی مدیر موسسه فرهنگی، مهندس رضی مشاور سازمان خواجه نصیر، دکتر محمدی میخوش معاون فرهنگی و سرپرست معاون آموزشی، مهندس وکیلی مدیر پروژه‌ها و دکتر پایداری مدیر سازمان دانشجویان به منظور مستند نگاری پروژه‌ی فرستنده‌های رادیویی تولیدی این سازمان برگزار شد.

لازم به توضیح است این مستند نگاری حاصل چندین جلسه مصاحبه دقیق کیفی پژوهشگران موسسه فرهنگی با مدیران پروژه‌ی مربوطه می‌باشد و برای هر پروژه‌ی شاخص سازمان جهاد دانشگاهی کتابی 30 تا 200 هزار کلمه‌ای چاپ و منتشر می شود.

مؤسسه فرهنگی خاکریز ایمان و اندیشه از اوایل سال ۱۳۸۶ و با مشارکت چند تن از فارغ‌التحصیلان بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف تولید محصولات فرهنگی و ارائه خدمات از طرح‌های مختلف فعالیت خود را آغاز نموده و تمامی فعالیت‌های این موسسه در قالب طرح‌های مختلف برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

از برخی از محصولات ارائه شده‌ی این موسسه می‌توان به کتب "تاریخ مستطاب آمریکا"، "اقتصاد مقاومتی، سکوی پیشرفت و عدالت" و "غدیر در مدائن" اشاره کرد.