دکتر منطقی از سازمان خواجه نصیر بازدید کردند؛
بازدید دکتر منطقی از سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی
دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر روز چهارشنبه مورخ 2/5/98 دکتر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به همراه جمعی از معاونین و مدیران خود از بخش های مختلف این سازمان بازدید کرده و از نزدیک با طرح ها و پروژهای در دست ساخت آن آشنا شدند.

در ابتدای این دیدار دکتر اصغری رئیس سازمان خواجه نصیر، دکتر روزبهانی معاون پژوهشی، مهندس خدادادی معاون پشتیبانی و دکتر محمدی میخوش معاون فرهنگی ضمن خوش آمدگویی به ایشان و هیئت همراه به اتفاق از مرکز ساخت و تولید و گروه های پژوهشی این سازمان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید دکتر منطقی به همراه  مهندس صفایی معاون عملیات فرودگاهی/ شرکت فرودگاه/ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهندس مومنی رخ مشاور مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، مهندس اسفندیاری، مهندس اکبری، مهندس وفایی و گروهی از مدیرانشان از پروژه ها و طرح های در دست ساخت این سازمان از جمله طراحی و ساخت انواع الکتروموتورها، منابع تغذیه سوئیچینگ، فرستنده های رادیویی و گیت های کنترل تردد بازدید کرده و در جریان طراحی و ساخت آنها قرار گرفتند.

قابل ذکر است در سال گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شرکت فرودگاه/ معاونت/ علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیر در راستای بومی سازی فناوری صنایع هوایی صورت گرفت که منجر به مبادله قرار داد بومی سازی ادوات سامانه بصری باند فرودگاهی شد. مقرر شد جهاددانشگاهی در طول سال جاری بومی سازی فناوری مذکور را به پایان رساند.