اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی
کارشناس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی: فرستنده های رادیویی ایران هیچ کمبودی نسبت به مشابه خارجی ندارند

کارشناس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی، عنوان کرد: فرستنده های رادیویی ایران هیچ کمبودی نسبت به مشابه خارجی ندارند.
یکی از  از کارشناسان جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی، در گفتگویی اعلام کرد: در نمایشگاه امسال ما نمونه ای از فرستنده های اف ام رادیویی را برای نمایش، در معرض دید مدیران شبکه های اسلامی از سراسر جهان قرار داده ایم.
وی در ادامه اعلام کرد: در بخش فرستنده های رادیویی ما از سال 1373 تا کنون در زمینه های گوناگون با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران همکاری داشته ایم.
کارشناس فوق افزود: ما از سال 1373 تا سال 1383 از فرستنده های ام دبلیو استفاده می کردیم و این فرستنده ها را در سازمان نصب کردیم، به طوری که من اطلاع دارم بیش از 120 نمونه از این فرستنده ها در سراسر کشور با فرستنده های ام دبلیوی جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند و در مجموع بیش از 13 هزار کیلو وات فرستنده ام دبلیو جهاد دانشگاهی تحویل سازمان داده است.
این کارشناس امور مخابراتی اضافه کرد: امروز با توجه به سلیقه کاربران و نیاز آنها به کیفیت بیشتر صدا، فرستنده های ام دبلیو کاربرد اصلی خود را به عنوان پشتیبان استفاده می کنند و کاربرد پخش رسانه ای بیشتر در اختیار فرستنده های اف ام قرار گرفته است.
وی افزود: سازمان صدا و سیما بر اساس برنامه ای که برای پوشش رادیویی گسترده تر در سطح جهان، طیف رادیویی گسترده اف ام از توان 25 تا توان 10 کیلو وات را در برنامه نصب دارد که بخشی از این نیاز را هم جهاد دانشگاهی موفق شده تامین کرده و به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بفروشد.

کارشناس فوق با اعلام این مطلب بیان کرد: فرستنده های ما از ابتدای کار طراحی، تماما در داخل طراحی شده است، به هر حال اصول کار طراحی فرستنده ها در هر کشور تقریبا به یک صورت است و نمی توان گفت که یک فرستنده از فرستنده دیگر کپی است و کاملا مشخصات آن شبیه مشابه تولید شده توسط کشورهای دیگر است.
وی افزود: کلیه طراحی های ما را از جزئی ترین بخش های الکترونیکی تا بخش های نرم افزاری را کارشناسان خودمان طراحی کرده اند.
کارشناس فوق با اشاره به ضرورت حمایت از تولید ملی عنوان کرد: این کارشناسان بعد از طراحی و تولید نمونه های اولیه کار، اقدام به رفع مشکلات آن کرده و به مرحله تولید نیمه صنعتی و بعد صنعتی رساندند.
وی خاطر نشان ساخت: به لحاظ سطح کار و تکنولوژی کار، فرستنده های ما از آخرین تکنولوژی برخوردار است، یعنی هر آنچه که شما بتوانید در فرستنده های خارجی بیابید، در فرستنده های ما هم وجود دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: این به دلیل چرخش اطلاعاتی است که امروزه به واسطه پیشرفت تکنولوژی صورت گرفته است، ما بوسیله این چرخش اطلاعات از خصوصیات اطلاع پیدا کرده و چون تکنولوژی به دست خودمان هست، ما می توانیم آنها را پیاده بکنیم.
نماینده جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی افزود: این تحریمی که در حال حاضر به وجود آمده، باعث شده که ما بیش از پیش به فکر استفاده از امکانات و توانایی های داخلی بیفتیم . اگر در سال های گذشته ما به دلیل سهولت دسترسی به فناوری های خارجی، این امکان وجود داشت که بخش های مختلف به کشورهای خارجی سپرده شود، الان وجود ندارد و به همین دلیل هم ما به خودکفایی در این زمینه رسیده ایم.
وی در پایان تصریح کرد: به دلیل فناوری بالایی که فرستنده های اف ام دارند، ما حتی در بخش مونتاژ نیز از افراد تحصیل کرده با مدارج علمی مناسبی استفاده کرده ایم، این باعث شده که ما در اشل خاص خود مرکز اشتغال زایی مناسبی ایجاد شود.