اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی
مسئول غرفه جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی: نرم افزار کنترل تردد ایرانی بسیار بهتر از مشابه خارجی خود است

مسئول غرفه جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی در ارتباط با توانایی مهندسین ایرانی در تولید تجهیزات کنترل تردد گفت: نرم افزار کنترل تردد ایرانی بسیار بهتر از مشابه خارجی خود است.
علیرضا خوبی مسئول غرفه جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی گفت: فعالیت ما در ارتباط با انواع و اقسام گیت های تردد کنترل که در کشور تولید می شود, است. گیت های کنترلی که توسط کارشناسان جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی ساخته می شود, با استانداردهایی همانند نمونه های خارجی ساخته می شود.
کارشناس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی افزود: این گیت ها قبلا از نمونه های خارجی تهیه می شد که ما با توجه به ظرفیت و توانی که در کشور خود داشتیم, اقدام به طراحی این گیت ها توسط کارشناسان داخلی خود کرده و پس از آن دست به تولید آنها زدیم.
خوبی در ادامه یادآور شد: یک سری از قطعات الکترونیک که در دستگاه های ما ساخته می شود, از خارج از کشور وارد می شوند. بهتر است اینطور بگوییم که اصلا صرف ساخت این قطعات در کشور وجود ندارد و شاید در کل جهان فقط یک شرکت مبادرت به ساخت این قطعات می کنند.
مسئول غرفه جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی با بیان این مطلب افزود: به غیر از این قطعه ای که ما از خارج از کشور وارد می کنیم, کلیه قطعات مورد نیاز خود را از مرحله طراحی تا مرحله ساخت, در داخل کشور تهیه می کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: ما علاوه بر گیت های کنترل, تولیدات دیگری از جمله نرم افزار کنترل تردد نیز داریم که همین نرم افزار به خودی خود, یک نرم افزار با قابلیت های فراوان و مشابه نمونه های خارجی است.
کارشناس جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی افزود: تقریبا می توان گفت که این نرم افزار از خیلی نرم افزار های مشابه خارجی قوی تر است. دلیل این موضوع این است که کارشناسان ما برای تهیه این نرم افزار کلیه نرم افزار های کنترل تردد را مورد بررسی قرار دادند و پس از مشخص کردن نقاط قوت آنها, سعی کردند تمام این نقاط را در نرم افزار بیاورند.
وی افزود: این گیت ها حتی در زمان قبل از تحریم هم, با قیمتی معادل یک دوم نمونه های خارجی تولید می شد و این موضوع باعث شده که این تجهیزات الان نسبت به مشابه خارجی با قیمتی بسیار کمتر ارائه شود.
خوبی در ادامه گفت: به طور مستقیم ما در زمینه تولید این نرم افزار 45 فرصت شغلی و به صورت غیر مستقیم ما با غریب به 20 شرکت فعالیت می کنیم.