افتخار آفرینی واحد خواجه نصیرالدین طوسی

افتخار آفرینی آن واحد با ساخت قدرتمندترین فرستنده رادیویی در موج fm که در یازدهمین جشنواره سراسری فناوری رسانه سازمان صدا و سیما بعنوان محصول برتر شناخته شد را خدمت جنابعالی و همکاران گرانسنگ آن واحد تبریک می گویم.

در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال حمایت از تولید ملی، سرمایه ایرانی مزین گردیده است تولید فرستنده رادیویی FM با قدرت ده کیلو وات نشانگر توان علمی و قدرت بشیار خوب جوانان متعهد کشور اسلامی است.

اینجانب ضمن تقدیر ئ تشکر از جنابعالی و یکایک عزیزان پژوهشگر دست اندرکار این افتخار آفرینی، درخواست می نمایم مراتب سپاس و قدردانی بنده را خدمت تلاشگران عرصه فناوری کشور اسلامی ابلاغ فرمائید.

امید است زحمات جنابعالی و همکاران گرامی شما مورد رضایت خداوند منان و موجب خوشنودی قلب مبارک امام زمان (عج) قرار گرفته باشد.

محمد حسین یادگاری

رئیس جهاددانشگاهی