پر قدرت ترین فرستنده FM مورد نیاز کشور به دست محققان جوان جهاد دانشگاهی طراحی و ساخته شد
با تلاش جهادگران جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر، پر قدرت ترین فرستنده رادیویی FM مورد نیاز کشور با توان بیست کیلو وات، طراحی و ساخته شد
پر قدرت ترین فرستنده رادیویی FM مورد نیاز کشور با توان بیست کیلو وات، طراحی و ساخته شد. طراحی این فرستنده با استقاده از آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، مطابق استانداردهای جهانی برودکست و استفاده از سیستم خنک کنندگی پیشرفته مایع خنک، گامی بلند در خوکفایی کشور محسوب می شود

پر قدرت ترین فرستنده مورد نیاز کشور به دست محققان جوان جهاد دانشگاهی طراحی و ساخته شد

مورد نیاز کشور با توان بیست کیلو وات، طراحی و ساخته شد. طراحی این فرستنده با استقاده از آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، مطابق استانداردهای جهانی برودکست و استفاده از سیستم خنک کنندگی پیشرفتهمایع خنک، گامی بلند در خوکفایی کشور محسوب می شود

جهاددانشگاهی نهادی برآمده از متن انقلاب با سه دهه تلاش بی‌وقفه و شبانه روزی خود در عرصه علم و فناوری اثبات کرده است که در سایه ایمان به خدا و تلاش هدفمند می‌توان به نتایج درخشانی در زمینه علم و فناوری دست یافت. این مطلب رامحمد خدادادی رییس جهاد دانشگاهی  FM  برایفائق آمدن بر موانع از خود نشان دهند.

وی افزود به دنبال طراحی و ساخت نزدیک به پانصد فرستنده یک و دو کیلووات FM طراحی نسل جدید فرستنده های پنج و ده کیلو وات در دستور کار پژوهشگران این نهاد قرار گرفت و به لطف خدا در کمتر از یک سال فرستنده های جدید با قابلیتهای منحصر به فرد با استفاده از اکسایترهای دیجیتال بومی ، تقویت کنند های تمام نیمه هادیبا راندمان بالا ، سیستمهای کنترلی و دیجیتالی با پردازشگرهای جدیدو صفحات کاربری گرافیکی لمسی و امکان کنترل و مونیتورینگ از راه دور طراحی و تولیدگردیده و تحویل رسانه ملی شد.

به گفته وی  کیلو واتی در یک کمباینر یا جمع کننده قدرت که با روشی نوآورانه و ابداعی توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر، ساخته شد برای اولین بار، کشور به دانش و توان ساخت فرستنده های بیست کیلو وات با خنک کنندگی پیشرفته مایع خنک ، دست یافت و از خرید محصولات خارجی که به دلیل تحریمها تامین آن محصولات نیز تقریبا غیر ممکن بود، بی نیاز گشت.

وی افزود پیش از این فرستنده‌های پنج و ده کیلو وات مورد نیاز کشور از خارج خریداری شده و به دلیل مشکلات و محدودیت‌های نگهداری و پشتیبانی، در توان کمتر از توان نامی مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفتند. از سوی دیگر نیز فرستنده های تولید داخل با قیمیتی کمتر از فرستنده های خارجی و با استفاده از محصولات بومی، در خروج ارز از کشور نیز صرفه جویی قابل توجهی صورت داده اند.

مهمترین دست آورد رویدادهای علمی از این دست، ارتقا روحیه امید به آینده، نشاط و خودباوری پژوهشگران و مبتکران جوان به عنوان بزگترین سرمایه های ملی و حفظ و ماندگاری آنها در عرصه جنگ و جهاد علمی کشور است که به جامعه جوان کشور هدیه می شود و بر همه ما فرض است در صیانت از این دست آورد مهم تا سرحد توان کوشا باشیم.

وی دست بابی به دانش بومی ساخت محصولات فناورانه و پیچیده فرکانس و توان بالا در این نهاد را فرصتی برای خودکفایی کشور در سایر کاربردهای مرتبط در کشور دانسته، اعلام نمود : جهاد دانشگاهی وظیفه خود می داند از دانش به دست آمده برای تامین نیاز های مخابراتی و صنعتی سایر سازمانها و نهادها استفاده نموده و در صنایع مرتبط همچون هواپیمایی و هوانوردی،  وابستگی به بیگانگان را به حداقل برساند.

لازم به ذکر است جهاددانشگاهی خواجه نصیر از ابتدای دهه هفتاد طراحی فرستنده‌های پرقدرت MW رسانید و به دنبال آن با تولید صدها فرستنده پر قدرت، هم اکنون ایستگاه‌هایرادیویی کشور به فرستنده‌های تولید داخلی این نهاد مجهز می باشند. همچنین پژوهشگران این نهاد تا کنون موفق به کسب 4 رتبه ممتاز در جشنواره خوارزمی و 2 رتبه در جشنواره جوان خوارزمی شده اند.