حضور جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدید پذیر، بهره وری و صرفه جویی انرژی.
هشتمين دوره اين نمايشگاه بين المللي از تاريخ 10 الي 13 اسفند ماه 1394 در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی واحد خواجه نصیر نمايشگاه بين المللي انرژي هاي نو ، تجديد پذير بهره وري و صرفه جويي انرژي به عنوان مهمترين رويداد صنعتي و تجاري ايران در اين حوزه كه سالانه با حضور جمع كثيري از شركتهاي توانمند داخلي و خارجي در زمينه صنايع مرتبط با انرژي هاي نو و صرفه جويي انرژي برپا مي گردد فرصت بسيار مغتنمي است تا شركتهاي فعال در اين صنعت دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازديد دست اندركاران و متخصصان اين صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضاي بازارها و سمت و سوي رشد اين صنعت، فعاليتها و نوآوري هاي آتي خود را هدايت نمايند. با توجه به اهميت مديريت انرژي و نيز واقعي سازي قيمت ها در حوزه انرژي عملا مسائل مرتبط با استفاده از انرژي هاي تجديد پذير و نيز افزايش بهره وري و صرفه جويي انرژي از مهمترين مسائل روز حوزه انرژي ميباشد. اقبال گسترده شرکت هاي فعال در اين حوزه و حمايت همه جانبه دولت در خصوص حرکت به سمت بهره وري و صرفه جويي انرژي و نيز جايگزيني انرژي هاي نو و تجديد پذير به جاي سوخت هاي فسيلي از جمله ويژگي هايي است که اهميت اين رويداد را بيش از پيش نمايان ميسازد.

جهاددانشگاهی خواجه نصیر محصولات متنوع خود از جمله:

- توربین های بادی عمودی نوع H-Rotor  و Helix

-ژنراتور سنکرون مغناطیس دائم با کاربرد در توربین های بادی

- شارژ کنترلر هیبریدی بادی – خورشیدی

را در معرض دید کارشناسان این حوزه  قرار داده و همچنین از  نیروگاه برق هیبریدی دو کیلو وات خود رونمایی کرد.