هشتمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات سیستم های ایمنی و حفاظتی برگزار شد
هشتمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات و سیستم های ایمنی و حفاظتی در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) از تاریخ 2 الی 4 شهریور ماه 1395برگزار و جهادادنشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در آن حضوری پر رنگ داشت.

در روزگاری که امنیت یکی از  نیازهای اساسی در زندگی روزمره انسانها محسوب می شود و با وجود فناوری های پیشرفته در سیستم های جدید حفاظتی، ایجاد امنیت ایده آل میسرنخواهد شد مگر با پیشرفت و توسعه و ارائه تجهیزات به روز در کنار آگاهی از نحوه ی انتخاب صحیح این تجهیزات ، به همین منظور برای هشتمین بار متخصصان و کارشناسان این صنعت در نمایشگاه  تخصصی سیستم های ایمنی و حفاظتی دور هم جمع شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصیرالدین طوسی. این نمایشگاه به منظور آشنایی با جدیدترین تکنولوژی های حوزه حفاظت و برقراری ارتباط مستقیم بین شرکت های دست اندر کار و آشنایی با جدیدترین تکنولوژی های سیستم های حفاظتی در جهت تامین امنیت بیشتر مصرف کنندگان برگزار و جهاددانشگاهی نیز با حضور پر رنگ خود جدیدترین محصولات حفاظتی خود را در معرض دید کارشناسان این صنعت قرار داد.

برخی محصولات ارائه شده توسط جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در نمایشگاه به شرح زیر میباشد

.  گذرگاه های كنترل تردد در مدلهای مختلف نظیر

- گذرگاه كنترل تردد شيشه اي سريع

- گذرگاه كنترل تردد شيشه اي سریع پروانه ای