نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جهاددانشگاهی
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی جهاددانشگاهی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد
به مناسبت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، نمایشگاه اختصاصی «دستاوردهای شاخص حوزه علم و فناوری جهاددانشگاهی» با حضور 21 واحد، پژوهشکده و پژوهشگاه از جمله جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی از روز یکشنبه 17 لغایت 20 مردادماه برگزار شد.

به مناسبت سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، نمایشگاه اختصاصی «دستاوردهای شاخص حوزه علم و فناوری جهاددانشگاهی» با حضور 21 واحد، پژوهشکده و پژوهشگاه از جمله جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی از روز یکشنبه 17 لغایت 20  مردادماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در مراسم افتتاح این نمایشگاه دکتر واعظ مهدوی معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، دکتر قره یازی رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر حمید امین اسماعیلی معاون پژوهش و فناوری، مهندس خدادادی رئیس جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی و برخی از مدیران و مشاوران جهاددانشگاهی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حضور داشتند.

جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی یکی از قطب های فعال و مهم صنعت مخابرات از جمله فرستنده های رادیویی FM تا توان 20kw و انواع ماشینهای الکتریکی و گیت های تردد درانواع مدلهای مختلف می باشد.

دانلود فایل شماره 1
دانلود فایل شماره 2