سومین نمایشگاه مشارکت تولیدکنندگان ایرانی در صنعت مترو در بوستان گفتگو برگزار شد.
سومین نمایشگاه مشارکت تولید کنندگان ایرانی صنعت مترو با حضور شرکتهای تولید کننده داخلی در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران ( بوستان گفتگو ) از تاریخ 23 الی 25 آذر ماه 1395 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی این نمایشگاه با مشارکت 150 شرکت داخلی تولیدکننده و نهادهای دانشگاهی از جمله جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر الدین طوسی برگزار و استقبال خوب متخصصین این صنعت روبرو شد.

صنعت مترو به عنوان یک صنعت‌ « های تک » و نوپا مطرح شده است و کارشناسان این نهاد در بخش‌های مختلف این صنعت ورود پیدا کرده و موفق به پیشترفتهای خوبی شده اند. جهاد دانشگاهی واحد خوجه نصیر الدین طوسی بعنوان یکی از قطب های صنعت ماشین های الکتریکی خصوصا در حوزه صنایع ریلی است.

نظر به استقبال خوب بازدید کنندگان از غرفه این واحد و پاسخگویی مناسب توسط کارشناسان جهادخواجه نصیر مفتخر به دریافت تاییدیه شرکت برتر در نمایشگاه گردید و همچنین با نظر مساعد مدیریت بهره برداری مترو تفاهم نامه همکاری با شرکت بهره برداری مترو به امضاء رسید.

در مراسمی که به عنوان افتتاحیه این نمایشگاه برگزار شد مهندس مازیار حسینی  معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت:  با اعتماد به جوانان و شرکت‌های داخلی امروز در حوزه‌های مختلف این صنعت توانسته‌ایم بومی سازی کنیم  به طوری که حدود 60 درصد این حوزه بومی سازی شده و در حوزه‌های زیربنایی نیز شاهد پیشرفت‌های خوبی بوده ایم. این در حالیست که حتی دقیقه‌ای توقف در مترو می‌تواند تبعاتی به همراه داشته باشد وی با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری افزود: با اعتماد به جوانان در حوزه های این صنعت توانسته‌ایم فرمایشات مقام معظم رهبری را عملی کنیم و هم جوانان ما توانسته‌اند گام‌های موثری را بردارند چرا که منتظر فراهم شدن زمینه‌های مختلف نشده‌اند بلکه با همت و تلاش خود در حوزه‌های مختلف این صنعت پیچیده وارد شده و توانستند افتخارات بسیاری را رقم بزنند.

شایان ذکر است در مدت برگزاری این نمایشگاه آقای دکتر ستاری ، معاونت فناوری ریاست جمهوری و هیئت همراه و مدیریت بهره برداری مترو تهران آقای دکتر احمدی بافنده و مسولین صنعت مترو تهران و کلان شهرها از جمله بازدید کنندگان از غرفه  بودند.