دومین دوره همایش و نمایشگاه مدیریت بحران کشور برگزار شد
نمایشگاه و همایش مدیریت بحران برای دومین بار در شهر آفتاب تهران از تاریخ 20 الی 23 آذر ماه1395 برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی دومین دوره نمایشگاه و همایش مدیریت بحران کشور که یک رویداد بین المللی است با کیفیت خوب و با همکاری نزدیک معاونتهای مختلف سازمان مدیریت بحران کشور و کارگروههای ملی و استانی در شهر آفتاب تهران برگزار شد این نمایشگاه فرصتی مناسبی است برای آشنایی با توانمندیهای تولیدی و خدماتی داخلی و بین المللی در حوزه های مرتبط با بلایای طبیعی.

جهاددانشگاهی خواجه نصیر در کنار 70 شرکت داخلی و خارجی مانند ایرانسل، ایرانخودرو، وزادت دفاع، سازمان بسیج، هلال احمر، ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبا باتری در این نمایشگاه محصولات خود را در معرض دید کارشناسان و بازدیدکنندگان قرار داد