افتتاح دوره آموزشی حفاظت الکترونیک درجهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی
رونمایی از محتوای دوره آموزشی حفاظت الکترونیک با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه این حوزه در سالن کنفرانس جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خواجه نصیر، رونمایی از محتوای دوره آموزشی حفاظت الکترونیک  با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه مرتبط با این حوزه و کارشناسان شرکت فراگستر و جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی در سالن کنفرانس این واحد برگزار شد.

از هداف برگزاری این دوره آموزشی در محیطی علمی و آکادمیک فواید تجاری و سود آوری نبوده و کمک به علاقه مندان دنیای حفاظت و متقاضیان این رشته می باشد جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر و شرکت فراگستر از نظر علمی، تدوین کتاب و تربیت اساتید خبره دارای توامندی های بالایی بوده و به همین منظور طی تفاهم نامه ای مشترک اقدام به برگزار دوره های آموزشی خواهند نمود . برنامه ریزی های انجام شده به نحوی است که برای اشخاصی که این دوره را میگذرانند اشتغال صددرصدی ایجاد شود. جذابیت شرکت در این دوره های آزاد همان احساس نیازی است که فرد در وجود خودش احساس می کند که این اشتیاق فرد، او را به سمت دانش فنی هدایت کرده و در نهایت نگاه اکادمیک به این رشته آن را به جایگاهی می رساند که تبدیل به رشته ای دانشگاهی در آینده شود.

این دوره جامع که تدوین و اخذ مجوز برای آن حدود شش ماه زمان برده است از دروس مختلفی تشکیل شده که پرکاربردترین و شاخص ترین آن درس نظارت تصویری می باشد که دراین دوره فراگیران آن را سپری خواهند کرد.  شرکت فراگستر به منظور آموزش دوربین های آنالوگ اقدام به راه اندازی آزمایشگاهی تخصصی نموده تا فراگیران بتوانند از آموزش مناسبی برخوردار شوند. فراگیران این دوره ها پس از طی هر دوره مدرک رسمی از طرف وارزت علوم  دریافت خواهند کرد.

مخاطبان این دوره به دو بخش تقسیم می شود که برخی به این حوزه آشنایی ندارند و برای آموزش کامل مراجعه می کنند و گروه دوم کسانی هستند که تجربه حضور در این فضا را دارند و برای آکادمیک کردن معلوماتشان به این آموزش ها روی می آورند تا در کارشان خبره تر شوند. طول مدت کل دوره حدود چهار سال و نیم پیش بینی شده که در مقطع کارشناسی ارائه خواهد شد.

این مراسم با پخش کلیپی از معرفی  دستاوردهای جهاددانشگاهی شروع و در ادامه دکتر محمدی معاون آموزشی جهاددانشگاهی ضمن خوش آمدگویی به حاضران جلسه  اعضا گروه حفاظت الکترونیک جهاددانشگاهی خواجه نصیر را معرفی نموده اقدامات انجام گرفته برای به ثمر رساندن این طرح را برشمردند.

مراسم با امضای تفاهم نامه مشترک بین جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و شرکت فراگستر به اتمام رسید.