تایید فنی و عملکرد گیت های کنترل تردد و سامانه AFC جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیر توسط متروی تهران طراحی و عملکرد فنی گیت¬های کنترل تردد و سامانه AFC جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی، پس از بررسی و تست فنی مدیران و کارشناسان شرکت متروی تهران، مورد تایید قرار گرفت

طراحی و عملکرد فنی گیت­های کنترل تردد و سامانه AFC جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی، پس از بررسی و تست فنی مدیران و کارشناسان شرکت متروی تهران، مورد تایید قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی مدیران، کارشناسان و متولیان شرکت متروی تهران، طی بررسی­ها و تست­های فنی متعدد، گیت­های کنترل تردد و سامانه AFC این نهاد را با در نظر گرفتن امکان تغییرات نرم­افزاری و یا سخت­افزاری در قطعات بنا به درخواست کارفرما در مقایسه با سایر تولید کنندگان داخلی و خارجی، برتر داشته و جهت بهره­برداری در خطوط مترو تهران مورد تایید فنی قرار دادند.

بنا بر این گزارش، مدیران و کارشناسان ذیربط مترو تهران تایید نمودند؛ که  تجهیزات ارایه شده، از کیفیت مناسب و ارزنده­ای در ساخت و مونتاژ برخوردار بوده و جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر، تامین تجهیزات را در زمان مقرر کارفرما، تضمین می­نماید.

بدیهی است؛ ارجحیت بهره­برداری از تجهیزات و سامانه مذکور در خطوط متروی تهران نسبت به محصولات سایر رقبا، نشان از صلاحیت و توان­مندی جهادگران خدوم جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیر دارد.