رونمایی از آخرین دست آورد جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در زمینه حفاظت و گیت های تردد. آخرین دست آورد جهاددانشگاهی در زمینه گیت های تردد با حضور مدیران و مسئولین ارشد سازمانها، دوایر و ارگانهای دولتی و خصوصی در سالن اجتماعات دانشگده هوا و فضای دانشگاه خواجه نصیر رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی جهادخواجه نصیر این نهاد  از دو محصول جدید خود در زمینه گیت­های کنترل تردد با عناوین « رابین » و « رابو » ، که از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار بوده و از نظر کیفی، قابل رقابت با سایر محصولات خارجی می­باشد، طی مراسمی در روز دوشنبه مورخ 2/11/،96 با حضور مدیران و مسئولین ارشد سازمانها، دوایر و ارگانهای دولتی و خصوصی و اصحاب رسانه  در سالن کنفرانس دانشکده هوافضای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی رونمایی به عمل آورد.

این طرح سال 86 آغاز شده و تاکنون تعدادی از این دستگاه ها تولید و در اختیار مجموعه های دولتی و خصوصی قرار گرفته است.

تاکنون 14 نوع از این دستگاه ساخته شده که مدل رابو نوع پیشرفته تر این دستگاه است.