‹‹ خرمشهر را خدا آزاد کرد ››‌ امام خميني (ره)
سوم خرداد
روز پايداري و مقاومت

روز سوم خرداد 1361 يکي از بارزترين جلوه‌هاي نصرالهي و يکي از مهمترين و زيباترين روزهاي انقلاب اسلامي ايران مي‌باشد. در اين روز شهر مقاوم خيز خرمشهر که پس از 35 روز پايداري و مقاومت در 4 آبان 1359 به اشغال دشمن در آمده بود، پس از 578 روز (19 ماه) ، بار ديگر توسط رزمندگان اسلام فتح شد و پرچم اسلام بر فراز مسجد جامع و پل تخريب شده خرمشهر به اهتزاز در آمد. خبر آزادسازي خرمشهر به سرعت همه ملت مسلمان ايران را غرق شادي و سرور کرد و مردم ايران با حضور در مساجد نماز شکر به جاي آورده و نداي ا... اکبر سردادند.

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی بمناسبت فرار رسیدن ایام  آزادسازی خرمشهر  نمایشگاه عکسی را در محوطه دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار نمود.هدف از اجرای این نمایشگاه یادآور دلاورمردی های رزمندگان اسلام در فتح غرورآفرین خرمشهر بود. این نمایشگاه بمدت هفته برگزار گردید .