تهران اتوبان همت برج مخابراتی میلاد
برج مخابراتی میلاد
برنامه بازدید از برج مخابراتی میلاد، صبح روز دهم خرداد ماه، از دانشکده علوم خواجه نصیر و با حضور حدود 20 نفر از دانشجویان این دانشگاه آغاز گردید.

اثرات منطقه ای پروژه :

برج میلاد با ارتفاع435متر شاخص ترین بنای کلان شهر تهران وپنجمین برج بلند تلویزیونی و مخابراتی دنیاست.

اثرات ملی پروژه :

برج میلاد شامل: منطقه امن از آتش، سکوی دید باز، سکوی دید بسته، گالری آزاد هنری، رستوران "وی آی پی" گنبد آسمان، دکل آنتن، رستوران گردان، بدنه و ساختمان پای برج است که هرکدام از این ها در زمینه های کاربری خود بهترین است.

خلاصه بازدید :

بعد از صرف صبحانه، دانشجویان از روبه روی دانشکده علوم توسط وسیله نقلیه –اتوبوس- به سمت برج میلاد حرکت کرده و پس از تهیه بلیت سکوی دید باز و گنبد آسمان بازدید از برج شروع شد.

در طی مسیر لیدر های برج توضیحات لازم را در اختیار دانشجویان قرار می دادند و به سوالات مطرح شده پاسخ مناسب می دادند،

در انتهای بازدید با تهیه بستنی از دانشجویان پذیرایی گردید.