دانشکده برق ( دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی )
اعتکاف
زيباترين صحنه هاي بندگي به شكل ذکر ودعا

اعتكاف پرتويي ازحج است كه ايمان وانديشه، عشق و محبت ، معرفت و بصيرت را در خلوتخانه دل سكنا مي دهد و زيباترين صحنه هاي بندگي به شكل ذکر ودعا، راز و نياز تبلورمي يابد .

همزمان با مراسم اعتکاف در مساجد ،جمعی ازاساتید و دانشجویان دختر و پسر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - دانشکده برق  نیز معتکف شدند.
مراسم اعتکاف امسال با حضور جمع زیادی از مومنین و مومنات و با برنامه های متنوع فرهنگی و تشکیل حلقه های تربیتی و فرهنگی برگزار گردید .

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی نیز به برگزاری مسابقاتی ویژه این ایام در بین دانشجویان معتکف نمود و در آخر به برندگان منتخب جوایزی اهدا نمود .

مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر با استقبال از شهید گمنام

رنگ و بوی دیگر به خود گرفت .اين شهيد گمنام  با شعار «اين گل پرپر از كجا آمده، از سفر كرب و بلا آمده» مهمان معتكفين دانشجوي دانشگاه شد.