تجدید میثاق
تجدید میثاق جهادگران دانشگاهی با آرمان های امام راحل

جمعی از مسئولان جهاد دانشگاهی با حضور در حسینه جماران  ، با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

اعضای جهاد دانشگاهی در  این میثاق تأکید کردند:  بار دیگر پایداری و دلبستگی خود را به آرمانهای والای حضرت امام راحل و تبعیت از ولایت فقیه و زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اعلام کرده و در ایام پر برکت ماه رمضان از خدواند متعال مسئلت داریم تا با به کارگیری هر چه بیشتر سلاح جهاد علمی و فرهنگی در برابر دشمنان کینه توز انقلاب اسلامی، تهدیدهایشان را برای کشور به فرصتهای امید بخش تبدیل کنیم.