(احیا نیمه شعبان)
اردو زیارتی قم جمکران
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی پس از اطلاع رسانی از طریق پیامک و پوستردر سطح دانشکده برای برگزاری اردو زیارتی قم جمکران در تاریخ 14/4/91 مصادف با نیمه شعبان(ولادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف)، 30 نفر ار دانشجویان دانشگاه را ثبت نام و در تار یخ مذکور به سمت جمکران حرکت نمود

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی پس از اطلاع رسانی از طریق پیامک و پوستردر سطح دانشکده  برای برگزاری اردو زیارتی قم جمکران در تاریخ 14/4/91 مصادف با نیمه شعبان(ولادت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف)،  30 نفر ار دانشجویان دانشگاه  را ثبت نام و در تار یخ مذکور به سمت جمکران حرکت نمود

دانشجویان پس از زیارت حضرت معصومه (س) و خواندن نماز جماعت به سمت محل اسکان ( مجتمع مهد یاوران ) حرکت نمودند.

پس از صرف نهار واستراحت 1ساعت قبل از اذان مغرب و اعشا محل اسکان را ترک کرده و به سمت جمکران حرکت کرده ودر حیاط مسجد مستقر شدند. و مراسم احیای نیمه شعبان را با شکوه هرچه بیشتر برگزار کردند .

لازم به ذکر است که برای هر نفر پک فرهنگی که حاوی (نشریه-با محتوای معرفی کتاب مهدوی وظایف منتظران و...- و کتاب درباره امام زمان اعمال احیائ نیمه شعبان صلوات شمار و برگه ختم صلوات بود تقدیم گردید)