آغار سال تحصیلی جدید
جشن ورودی های 1391
شروع سال تحصیلی جدید که بهار علم و دانش و تربیت و تزکیه و آغاز مجدد دوستی ها و مهرورزی هاست ،را به کلیه دانشگاهیان عزیز دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی تبریک و تهنیت عرض می نما ییم .

مراسم جشن دانشجویان نو ورود،در روز پنجشنبه مورخ ۳۰/۶/۹۱  از ساعت ۹ صبح در محل آمف تئاتر دانشکده مکانیک و صنایع واقع در میدان ونک، ابتدای خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس تشکیل  گرددید.

این مراسم همراه با حضور خانواده های محترم دانشجویان برگزار شد.

دانشجویان سالهای گذشته نهادها و جهاددانشگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با اهدای شاخه های گل و بسته های فرهنگی به استقبال  پذیرفته شدگان این دانشگاه در کنکور سراسری سال 91 رفته و ضمن معرفی دانشکده ها و بخشهای مختلف به تبادل تجارب و خاطره های خود با این دانشجویان پرداختند. - دانشجویان جدید الورود دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از روز شنبه اول مهرماه در کلاسهای درس خود حاضر می شوند ...