پنجمین نمایشگاه تخصصی سیستم‌های ایمنی و حفاظتی - 1392/05/28
این واحد در راستای اهداف برگزار کنندگان نمایشگاه محصولات مربوط به صنعت حفاظت و امنیت کشور انواع گیت های تردد ساخت خود را به معرض نمایش عموم گذاشت، که با استقبال خوب بازدید کنندگان مواجه شد .

پنجمین نمایشگاه تخصصی سیستم‌های ایمنی و حفاظتی با هدف آشنا ساختن مردم و فرهنگ‌سازی در بکارگیری تجهیزات اصلی و حفاظتی و ارائه آخرین دستاوردهای این حرفه با حضور ۴۰ شرکت خارجی در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.

جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی در پنجمین نمایشگاه تجهیزات سیستمهای ایمنی و حفاظتی iss  بصورت فعال مشارکت کرد.

همچنین در این نمایشگاه این نهاد سامانه جامع کنترل دسترسی ( کاملا بومی ) را بصورت آنلاین  به نمایش گذاشت و مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت .

لازم به یادوری است این نمایشگاه از تاریخ 28 مرداد لغایت 31 مرداد ماه 1392 در مصلای امام خمینی (ره) در حال برگزاری می باشد .

• گالری
  • فرم سفارش
  • ویدیو
تصاویر

شما با پر نمودن فرم زير مي توانيد نظرات و پيشنهادات خود را براي مديران جهاددانشگاهی ارسال نماييد .

وارد کردن اطلاعات * دار الزامي مي باشد.

* نام

* نام خانوادگي