بازدید نماینده ستاد توسعه میکرو الکترونیک از آزمایشگاه نانو الکترونیک
بازدید
نماینده ستاد توسعه میکرو الکترونیک، جناب آقای مهندس حمزه از آزمایشگاه نانو الکترونیک جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی بازدید نمودند.

نماینده ستاد توسعه میکرو الکترونیک، مهندس حمزه از آزمایشگاه نانو الکترونیک جهاد دانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی بازدید نمودند و ضمن صحبت با اعضای گروه با توانمندی‌های کنونی و روند شکل‌گیری و توسعه آن آشنایی پیدا کردند. هدف از این بازدید پیگیری نتایج حمایت‌های پیشین ستاد از برنامه‌های گروه در غالب پروژه‌های مصوب و زمینه‌سازی برای حمایت‌های آتی بود. رییس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف ضمن اعلام رضایت از نتایج حاصل از حمایت‌های پیشین ستاد از گروه، وعده تصویب پروژه پیشنهادی گروه به ستاد در سال آینده را نیز داد.

1390/12/20