توليد 99 درصدي تجهيزات كنترل تردد در كشور - روزنامه كيهان > شماره 20570 29/5/92 > صفحه 15 (حوادث - اخبار كشور)

روابط عمومي جهاد دانشگاهي خواجه نصير با بيان اينکه تحريم ها فرصتهاي زيادي براي کشور ايجاد کرده اند گفت: در حال حاضر بيش از 99 درصد تجهيزات کنترل تردد توسط محققين کشورمان توليد مي شوند.
    جواد گرمرودي مدير روابط عمومي جهاد دانشگاهي خواجه نصير، در افتتاحيه پنجمين نمايشگاه تخصصي ايمني و حفاظتي با بيان اينکه جهاد دانشگاهي خواجه نصير اولين نهاد فعال در عرصه بومي سازي کنترل تردد نرم افزاري و سخت افزاري در کشور است گفت: با توجه به تحريم هايي که طي سالهاي اخير گريبانگير کشورمان بوده اند، توانسته ايم 99درصد محصولات اين عرصه را به صورت بومي توليد کنيم.
    وي با اشاره به اينکه امروزه تقريبا همه نيازهاي اين عرصه که در گذشته اي نه چندان دور به صورت واردات تامين مي شد توليد داخل هستند اظهار کرد: سامانه کنترل دسترسي از جمله توليدات جهاد دانشگاهي خواجه نصير است که داراي نرم افزار کاملافارسي بوده و امکان مشاهده کليه رخدادهاي سازماني و... را برخوردار است.
    مدير روابط عمومي جهاد دانشگاهي خواجه نصير در ادامه، پژوهش و توليد را مستلزم هزينه بسيار بالادانست و اظهار کرد: به همين دليل غير از مراکز تحقيقاتي، افراد زيادي حاضر به فعاليت در اين عرصه نيستند.
    وي با بيان اينکه جهاد دانشگاهي خواجه نصير هيچ بودجه اي از جايي دريافت نمي کند افزود: با توجه به اينکه بيشتر پروژه هاي اين مرکز کاربردي شده، هزينه ها از فروش محصولات تامين مي شود.
    پنجمين نمايشگاه تخصصي ايمني و حفاظتي تا 31 مرداد از ساعت 10:30 تا 19:30 در مصلي امام خميني(ره) در حال برگزاري است.

• گالری
  • فرم سفارش
تصاویر

شما با پر نمودن فرم زير مي توانيد نظرات و پيشنهادات خود را براي مديران جهاددانشگاهی ارسال نماييد .

وارد کردن اطلاعات * دار الزامي مي باشد.

* نام

* نام خانوادگي