رونمايي از محصولات جديد حفاظتي و امنيتي واحد خواجه نصير - انتشار 6 شهریور 1392 زمان 16:30
رونمايي از محصولات جديد حفاظتي و امنيتي واحد خواجه نصير   -   انتشار 6 شهریور 1392 زمان 16:30
با تلاش پژوهشگران جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير هم اکنون خودکفايي کامل در زمينه طراحي و توليد تجهيزات کنترل تردد در کشور فراهم شده است و اين نهاد آمادگي کامل براي تامين نياز کشور به اين محصولات و صادرات آن به خارج از کشور را دارد.

رونمايي از محصولات جديد حفاظتي و امنيتي واحد خواجه نصير  در پنجمين نمايشگاه تجهيزات تخصصي سيستمهاي ايمني و حفاظتي

جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير امسال نيز همانند سالهاي گذشته در قالب يکي از ارکان تاثير گذار در نمايشگاه تخصصي تجهيزات ايمني و حفاظتي بعنوان تنها مجموعه توليد کننده داخلي، با رونمايي از محصولات جديد خود در حوزه امنيت و کنترل تردد حضوري پر رنگ و موثر را در نمايشگاه رقم زد.

پنجمين نمايشگاه تخصصي سيستمهاي حفاظتي و امنيتي با نام اختصاري ISS5 امسال از تاريخ 28 الي 31 مرداد ماه در محل مصلاي بزرگ تهران برگزار گرديد و 34 شرکت نهاد نسبت به ارايه محصولات حفاظتي و امنيتی در نمايشگاه مذکور اقدام نمودند، جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير  نيز همچون دوره هاي گذشته در نمايشگاه حضور يافت و در فضايي حدود 30 متر مربع نسبت به نمايش دستاوردهاي پژوهشي و صنعتي خود در نمايشگاه اقدام نمود.

در اين نمايشگاه بالغ بر ده مدل از محصولات حفاظتي اين واحد به نمايش گذاشته شد که 3 مورد از آنها براي اولين بار ارايه ميگرديد.

راهبند خودرويي زميني، گذرگاه کنترل تردد شيشه اي سريع پروانه اي و درگاه جامع شناسايي افراد، محصولات جديد ارايه شده در اين نمايشگاه  بودند.

شايان ذکر است با تلاش پژوهشگران جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير هم اکنون خودکفايي کامل در زمينه طراحي و توليد تجهيزات کنترل تردد در کشور فراهم شده است  و اين نهاد آمادگي کامل براي تامين نياز کشور به اين محصولات و صادرات آن به خارج از کشور را دارد.

بومي سازي و توليد اين محصولات در داخل کشور علاوه بر ايجاد اشتغال و رفع نياز کشور به يک محصول حساس ، باعث صرفه جويي ارزي بيش از 50 درصدي خواهد بود.

از نکات قابل توجه در نمايشگاه پنجم سيستمهاي حفاظتي، حضور گسترده نمايندگيهاي شرکتهاي خارجي در نمايشگاه بود، بگونه اي که غرفه جهاد دانشگاهي تنها غرفه ارايه کننده توليدات ساخت داخل در نمايشگاه بود و ساير شرکت کنندگان در نمايشگاه با ارايه محصولات ساخت خارج   در نمايشگاه حضوريافته بودند.

لازم به ذکر است جهاد دانشگاهي واحد خواجه نصير امسال نيز همچون سالهاي گذشته در راستاي کمک به ستاد برگزاري نمايشگاه، با استفاده از گذرگاههاي کنترل تردد ساخت جهاد نسبت به ايجاد کمربند حفاظتي براي مبادي ورودي و خروجي نمايشگاه  اهتمام ورزيده است.

• گالری
  • فرم سفارش
تصاویر

شما با پر نمودن فرم زير مي توانيد نظرات و پيشنهادات خود را براي مديران جهاددانشگاهی ارسال نماييد .

وارد کردن اطلاعات * دار الزامي مي باشد.

* نام

* نام خانوادگي